marți , 17 iulie 2018

Cum sa asortezi costumul de ginere cu rochia de mireasa

cum-sa-asortezi-costumul-de-mire-cu-1906151147

In ziua nuntii, mirele trebuie sa aiba o tinuta in perfecta armonie cu rochia miresei, iar de acest lucru se poate ocupa chiar viitoarea mireasa. In functie de morfologia corpului, de gust 1Z0-312 exams si de stilul in care va decurge ceremonia, poți opta pentru un costum clasic, pentru un look mai nonconformist sau pentru o tinuta originala – totul e să fiti ambii la acelasi nivel.
Desi mireasa va focaliza toate privirile, nici mirele nu trebuie sa fie mai prejos. Iata cateva sfaturi despre cum trebuie să-i alegi viitorului sot costumul de mire si care sunt lucrurile care il vor pune în valoare pe langă tine.

Costume-mire

Tipsuri în alegerea costumului
Cand te decideti că este momentul sa alegeți costumul de mire, trebuie sa porniti in primul rand de la culoarea rochiei de mireasa: daca această este alba, puteti opta atat pentru un costum deschis, cat și unul mai inchis. Daca rochia este mai inchisa, este recomandat ca mirele sa poarte un costum in tonuri calde precum ivoire, crem, bej, culoarea nisipului etc. Pentru mai multa siguranta luati cu voi la cumparaturi și o bucata mica din materialul rochiei de mireasa.

pata_6 13

 

Tema, data si locul ceremoniei sunt foarte importante în alegerea costumului:
Daca data nuntii este fixata in luna octombrie, atunci si 1Z0-402 exams materialul costumului trebuie sa fie ceva mai gros. Acelasi lucru este valabil și in cazul unei nunti in plina vara, cand este bine sa alegi un material fluid, cat mai subțire. De asemenea, dacă ați optat pentru o nunta cu tematica este foarte important sa faceti alegerea potrivită în privința tinutei. Documenti-va din timp asupra locului și a modului de desfașurare, pentru a sti pentru ce model sa optați. Cu siguranța un smoking nu se potrivește cu o nunta in stil oriental.

andra-si-mihai-19 34

 

 

 

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pinterest
EmailEmail
PrintPrint
WP Socializer Aakash Web