marți , 16 ianuarie 2018

Torturi nunta-Tort Design

Tortul nu este doar un accesoriu decorativ al nuntii, o traditie frumoasa, dar, de asemenea, o etapă finala spectaculoasa a nuntii.Momentul taierii tortului de nunta, reprezinta momentul culminant al petrecerii.Toti invitatii isi doresc sa vada un tort cat mai spectaculos, dar si sa ramana cu un gust si o amintire placuta legata de acest frumos eveniment.

Tort Vie en Rose:

Tort-Vie-en-Rose3Tort-Vie-en-Rose1

Compozitie

Etajul 1, 2 si 3 : Blat de pandispan facut in casa, mousse alb si negru din cea mai fina ciocolata belgiana Callebaut si frisca naturala din lapte de vaca.

Etajul 4 : tort Diplomat cu cocktail de fructe tropicale in crema Charlotte dupa reteta clasica, pentru invitatii care nu vor ciocolata.

Etaj 5 : minitortul special al mirilor de a doua zi – blat de bezea cu nuca, cirese insiropate cu cognac veritabil, crema ganache, foaie de bezea facuta in casa dupa reteta clasica, crema din cea mai fina ciocolata belgiana Callebaut si Mascarpone original.

Tortul a fost imbracat in pasta de zahar, decorat cu figurine de martipan. Fundele sunt din material textil necomestibil.

Pretul este de 100lei/kg

Tort Silver Wedding:

Tort-Silver-Wedding2 Tort-Silver-Wedding4

Compozitie

Etajul 1 blat de pandişpan făcut in casă, spumă din frisca naturală din lapte de vacă şi cea mai fina ciocolata belgiană albă Callebaut.

Etajul 2 blat de pandişpan făcut in casă şi spumă albă şi neagră din friscă naturală şi ciocolată belgiană Callebaut.

Etajul 3 blat de brownie, cremă ganache, vişine însiropate în coniac veritabil, blat de bezea clasică şi cremă din mascarpone veritabil şi ciocolată neagră belgiană Callebaut.

Pretul este de 100lei/kg

Tort Rock Wedding:

Tort-Rock-Wedding1 Tort-Rock-Wedding4

Compozitie

Etajul 1, 2 şi 3 blat de pandispan facut in casa cu mousse de ciocolata alb şi negru facut din frişca naturala din lapte de vaca şi cea mai fina ciocolata belgiana Callebaut.

Etajul 4 este un tort clasic de bezea, cu bezea facuta în casa, după reteta ‘bunicii’, din albus şi zahar şi umplut cu cremă ganache din frisca naturala din lapte de vaca si ciocolata neagra belgiana Callebaut.

Etajul 5 pentru miri este din crema noastra din ciocolată belgiana Callebault neagra şi champagne Moet & Chandon.

Pretul este de 100lei/kg

Tort Frunze:

Tort-Frunze1 Tort-Frunze2

Compozitie

Blat de tort de bezea cu nuca,

Mousse de mascarpone original, frisca clasica din lapte de vaca si scortisoara

Mousse de mascarpone original si cea mai fina ciocolata belgina Callebaut

Imbracat in crema de unt german de calitate cu faimosul liquer de portocale Cointreau

Decorat cu frunze albe si negre din ciocolata Callebaut temperata manual si imprimata cu frunze naturale de dafin si lamai netratate

Pretul este de 110lei/kg

Tort Classic Wedding:

Tort-Classic-Wedding1 Tort-Classic-Wedding2

Compozitie

Etajul 1: Black & White cu mascarpone, crema de mascarpone original si cea mai fina ciocolata belgiana Callebaut alba şi neagra.

Etajul 2: blat de bezea cu nuca, vişine insiropate in coniac veritabil inglobate in crema ganache din smantana din lapte natural de vaca si cea mai fina ciocolata belgiana Callebaut, blat clasic de bezea facut in casa dupa reteta originala si mousse de ciocolata neagra belgiana Callebaut si mascarpone veritabil, decorat cu trandafiri din pasta de zahar

Pretul este de 160lei/kg

Tort Delia:

Tort-Delia1 Tort-Delia2 Tort-Delia3

Compozitie

Blat subtire de pandispan facut in casa insiropat in caramel

Mousse de ciocolata alba, belgiana Callebaut, cu fructe de padure si mousse de caramel.

Imbracat in martipan.

Pretul este de 140lei/kg

Tort Elegance:

Tort-Elegance1 Tort-Elegance4

Compozitie

Nimic nu mergea mai bine cu acest tort decat o crema fina, eleganta de capuccino autentic italian, si blat de migdale, pe un crocant strat de pralina si alune de padure rumenite in cuptor.

Pretul este de 200lei/kg

Tort Sarutul lui Brancusi:

Tort-Sarutul-lui-Brancusi1 Tort-Sarutul-lui-Brancusi2

Compozitie

Foi de nuca facute in Laborator.

Mousse de cafea, espresso italian si mousse de cea mai fina pralina Callebaut.

Imbracat in martipan.

Pretul este de 140lei/kg

Tort Glam:

Tort-Glam1

Blat subtire de pandispan facut in casa.

Mousse ciocolata belgiana Callebaut neagra, cu visine insiropate in cognac si mousse de cicolata alba cu scortisoara, unul din preferatele noastre!!

Pretul este de 140lei/kg

Tort Frezii and Roses:

Tort-Frezii-and-Roses1 Tort-Frezii-and-Roses3

Compozitie

Blat subtire de pandispan facut in casa.

Mousse de ciocolata neagra, belgiana Callebaut cu alune de padure caramelizate, mousse de Remy

Martin cu fructe uscate si marinate in Remy Martin.

Imbracat in placute de ciocolata alba.

Pretul este de 200lei/kg

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pinterest
EmailEmail
PrintPrint
WP Socializer Aakash Web