sâmbătă , 23 iunie 2018

Culorile potrivite pentru o nunta primavara

Primavara este unul dintre cele mai populare anotimpuri pentru nunti. De mult timp, primavara este considerata sinonim cu romantismul. Este de asemenea un moment de renastere, de viata noua, momentul cand florile revin la viata si infloresc din nou dupa iarna. Daca planificati o nunta primavara, ar trebui sa va axati pe culori vii, culori ce dau tonul nuntii dumneavoastra.

Yellow-Lemon-Zest-Wedding-Color-Theme

Palete de culori inspirate din natura:

Cel  mai bun loc pentru a cauta culori pentru o nunta primavara, este natura!  Iarba verde, cerul albastru, romanticii trandafiri roz, toate acestea reprezinta o sursa de inspiratie pentru nunta primavara. Puteti incerca asocierea acestor nuante impreuna, sau va puteti axa strict pe una dintre acestea.  Verde si roz functioneaza bine impreuna, la fel ca si violet si galben, sau incearca ceva de genul, cerul albastru asociat cu auriu sau alb. Ai putea merge si pe diferite nuante de aceeasi culoare.  Un exemplu ar fi roz-violet, in nuante mai luminoase si mai intunecate.

purple_green_inspiration_board purple-wedding-inspiration-board

Culorile pe care le alegi pentru nunta ta, pot fi reflectate peste tot! Alege flori care sa se potrivesca cu culorile pe care le ai ales pentru nunta ta.  De exemplu, in cazul in care ai ales pentru nunta ta culorile verde si roz, un buchet din trandafiri roz si cateva frunze verzi, ar fi ideal!

Ai putea avea buchete de baloane verzi și roz, punch verde și roz, și panglici, desigur, verde și roz!

buchete-neobisnuite-pt-domnisoarele-de-onoare-cu-baloane-o-nunta-superba-diy-australian-wedding-

Chiar si tortul de nunta poate fi decorat in ton cu culorile alese de tine pentru acest eveniment.  Indiferent de ceea ce culorile pe care le selectați, exista o mulțime de modalitati de a le include in ziua cea mare.

Tort-ideal-pentru-nunta-in-timpul-primaverii-600x406 tort1 tort-de-nunta-57

Flori de primavara:

Poate ca intentionezi ca si culorile specifice nuntii tale sa se axeze pe o anumita floare.  Daca, de exemplu va plac margaretele, puteti alege culorile alb si galben pentru buchetul de mireasa. Apoi, aveti posibilitatea de a orna chiar si tortul cu aceste flori naturale. Lalelele reprezinta de asemenea unele dintre florile de primavara potrivite pentru nunta ta. O superba alegere este aceea cu lalele roz decorate cu firicele verzi de iarba.

buchet-lalele elegant-malibu-wedding-with-bold-wedding-flowers-pink-purple-bridal-bouquet.original formal-brooklyn-spring-wedding-glamorous-white-rose-orange-lily-bouquet yellow-pink-bouquets

 

 

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pinterest
EmailEmail
PrintPrint
WP Socializer Aakash Web