sâmbătă , 23 iunie 2018

Idei de flori si aranjamente florale pentru nunta

Un factor foarte important atunci cand va planificati nunta, este alegerea florilor si aranjamentelor florale pentru ziua cea mare. Florile  si aranjamentele florale pentru nunti, alcatuiesc o mare parte din decor.

Alegerea florilor reprezinta o sarcina grea si reprezinta o decizie importanta. Cheia este sa gasiti un floral  fantastic si experimentat in nunti , o persoana de incredere care sa aiba simtul estetic bine dezvoltat. Ininte de a incepe  acest proces, acela de a alege un florar, ar trebui sa alegeti in primul rand florile pe care le doriti pentru marele eveniment.

Iata cateva idei de aranjamete florale pentru nunta ta:

17401_2_21

Un decor vesel si putin exotic prin combinatia de culori, potrivit unei nunti organizate in aer liber intr-o gradina, pe malul unui lac ori chiar la munte.

17389_3_3

Pentru o nunta ce are loc vara intr-un local acest decor este unul ideal. Stilul nuntii nu este deloc clasic, aranjamentele de pe masa fiind facute intr-o maniera haotica, o lumanare parfumata, o vaza intentionat rasturnata si o alta cu flori de sezon, cateva panglici mov si, daca doriti, puteti adauga cateva elemente decorative pe masa, precum niste sfere de diferite dimensiuni din sticla.

17398_5_12

Un decor ce se potriveste unui restaurant select si care poate fi folosit in orice sezon. Cum rozul este culoarea bucuriei, a veseliei si a tineretii, acest decor imbina eleganta, dinamism dar si romantism prin decoratiunile florale din trandafiri si prin lumanarile parfumate ce imita aceeasi floare. Acea singura cala alba din decor confera eleganta intregului ansamblu. Suportul de lumanari ce imita un pahar rasturnat haotic aduce o nota de modernism intregului aranjament.

Idei de buchete de mireasa:

17492_1_22

Plin de trandafiri si de flori ornamentale, acest buchet impresioneaza prin multitudinea de culori ce se armonizeaza atat de frumos. Cu un parfum superb, acest buchet este potrivit mireselor vesele, pline de viata si optimism.

17483_2_13

Un buchet ce inspira veselie, bucurie, asa cum sunteti voi in ziua nuntii.

17473_3_3

Un buchet superb, elegant ce se potriveste in orice anotimp, ornat cu flori mici albe si decoratiuni perlate.

 

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pinterest
EmailEmail
PrintPrint
WP Socializer Aakash Web