sâmbătă , 23 iunie 2018

Greseli frecvente in planificarea nuntii

Iti doresti o nunta perfecta, de aceea este foarte important sa te feresti de greseli frecvente in planificarea nuntii. Toti mirii au tendinta de a face totul in graba, asa ca venim in sprijinul tau cu cateva sfaturi.

Lipsa de organizare.

Este important sa iei in considerare si cea mai mica idee pe care o ai si sa pastrezi totul undeva. Cand ajungi la o decizie finala noteaza totul intr-o agenta special conceputa pentru organizarea nuntii tale. Tehnica a avansat foarte mult, asa ca poti alege o agenda electronica sau o aplicatie care te poate ajuta sa  organizezi totul. 642-444 dumps

get-your-future-groom-involved-in-the-wedding-planning-procedures       wedding-planner-1

Invitarea prea multor persoane pentru bugetul stabilit.

Cand iti stabilesti bugetul  asigura-te ca acesta va fi suficient pentru a acoperi ceea ce ati planificat. Cuplurile au tendinta de a incerca sa includa pe toata lumea, dar aceasta optiune nu este rentabila și devine un loc de munca de gestiune . Cel mai bine este sa pastrati petrecerea de nunta la o dimensiune care este usor de gestionat .

Discutii despre nunta non-stop! 640-461 dumps

Acest lucru va conduce, in cele din urma, ca  toata lumea din jurul tau sa creada ca esti  nebuna . Este OK sa fii absorbita de nunta ta, dar culoarea servetelelor conteaza doar pentru tine, nu si pentru cei din jurul tau. Cel mai bine este sa luati o pauza de la a vorbi despre pregatirile de nunta.  Este o idee buna sa mergi din cand in cand la un film, sa iesi in oras cu prietenele uitand de evenimnetul care va urma.

Wedding-Planning

Sindromul „Eu fac totul!”

Aproape fiecare mireasa sufera de acest sindrom. Adevarul este  ca orice mireasa ar putea face totul din dorinta de a avea o nunta perfecta, dar toti vor sa vada o mireasa frumoasa si relaxata in ziua nuntii. O nunta este, probabil, cel mai mare eveniment pe care il vei planifica vreodata. Este nevoie de o multime de rabdare, atentie la detalii si de o organizare amanuntita. Cea mai bună optiune este sa  angajezi un coordonator de nunta, deoarece acestia sunt instruiti si ei vor fi in masura sa faca totul perefct si sa pastreze mirii relaxati pentru ziua  cea mare. Daca nu doriti sa apelati la serviciile unui profesionist puteti apela la rudele si prietenii vostri.

http--admin.unassvadba.ru-Image-Nastja-banket-wedding-planning-checklist    organized bride

Nerespectarea  planului initial.

Este foarte important sa NU te abati de la planul initial. Stiu ca iti poti dori pantofi mai scumpi decat ai stabilit pe lista cheltuielior, insa daca te hotarasti sa schimbi pretul acestora cu unul mai mare, poti alege sa economisesti cand vine vorba despre un alt lucru de care ai nevoie.

Un mic sfat:   Relaxeaza-te si vei avea parte de NUNTA PERFECTA!

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pinterest
EmailEmail
PrintPrint
WP Socializer Aakash Web