marți , 17 iulie 2018

Alegerea restaurantului pentru nunta ta

Alegerea restaurantului pentru nunta voastra este unul dintre pasii cei mai importanti in organizarea viitorului eveniment,pentru ca va reprezenta „decorul„ povestii voastre, iar daca vreti sa aveti libertatea de a alege fara contrangeri legate de datele libere, fie ca este vorba de un Restaurant sau un Cort special destinat evenimentelor, va trebui sa faceti aceasta alegere cu un an inainte.

Primul lucru de care trebuie sa tineti cont din momentul in care v-ati decis asupra unei anumite locatii este capacitatea salii respective si daca aceasta se poate adapta cerintelor voastre si numarului de invitati. De asemenea, foarte importanta este si suprafata ringului de dans.

Stabiliti de la inceput costul pe meniu, ce include acest pret – mancarea si bautura-, numarul de ospatari necesar in functie de numarul vostru de invitati ( in general, 1 ospatar la 10-20 de persoane) , costul care se percepe pentru acestia, si daca mai sunt alte taxe pe care le percep, de orice natura. Stabiliti ce puteti aduce din alta parte (tortul miresei, bauturi) dar si daca aranjamentul salii este inclus in tariful deja negociat . Semnati un contract care sa includa toate aceste clauze pentru a nu avea surpriza ca in ziua nuntii unele dintre ele sa nu fie respectate.

Nu omiteti detalii precum cat de bine este incalzita si aerisita sala,sonorizare, daca Restaurantul beneficiaza sau nu de parcare si cereti sa vedeti cum arata vesela si tacamurile pentru a nu avea surpriza de a fi ciobite sau cu un aspect invechit si neingrijit !

Daca veti alege un Restaurant care dispune de serviciile unui Event Manager, atunci munca voastra o sa fie cu mult usurata, el putand sa va ofere multe solutii si sfaturi practice despre amanunte care este posibil ca voua sa va scape si se va implica direct in organizarea de la A la Z a evenimentului vostru. Daca restaurantul nu dispune de serviciile unui specialist, puteti recurge la serviciile unei firme specializate in organizarea de evenimente sau a unui wedding planner.

Dallas Wedding Planner  - Deanie Michelle Events - Wedding Reception Centerpieces

 

men-wedding-plan-art

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

centerpiece-1

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pinterest
EmailEmail
PrintPrint
WP Socializer Aakash Web