joi , 19 iulie 2018

Buchet de mireasa din bujori

Bujorii au o istorie indelungata in toata lumea. Primii cultivatori de bujori au fost chinezii. Denumirea chinezeasca pentru bujor este “sho yo” si inseamna “cel mai frumos”, denumire care i se potriveste pe deplin. Este una dintre cele mai vechi plante ornamentale, devenind in timp simbolul Chinei, floarea onoarei si a bogatiei.
Este sezonul lor, iar daca vrei sa iesi din tipare, buchetul de mireasa realizat din bujori te va ajuta sa impresionezi prin bogatia lui, mireasma deosebita si eleganta. Corola generoasa a bujorilor permite crearea de buchete de mireasa romantice, fie ca sunt doar din bujori, fie in combinatie cu alte flori.
Impactul vizuat oferit de bujori este nemaipomenit, iar cele mai multe mirese care aleg bujorii, prefera sa isi faca buchetul exclusiv format din aceste flori.
Atentie, insa, nu sunt cele mai rezistente flori si nici cele mai ieftine daca nu ai norocul ca nunta ta sa aiba loc in sezonul lor. Daca te hotarasti asupra unui astfel de buchet, trebuie sa discuti in prealabil cu un florar profesionist. El iti va da cele mai bune sfaturi si va folosi la confectionarea buchetului tau bujori special tratati pentru a fi utilizati la aranjamente florale de agest tip.

17d06bbe  1139_preferat1 buchet_rozpiersica

buchet-bujori(3) buchet-de-mireasa-bujori-26 buchet-de-mireasa-bujori-63

buchet-de-primavara-cu-bujori buchet-mireasa-bujori-si-trandafiri-rosii2

floraria_gardenia_buchet-mireasa-nasa-d-ra-vxa83Q images (1) images

trandafiri_si_bujori

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pinterest
EmailEmail
PrintPrint
WP Socializer Aakash Web