joi , 19 iulie 2018

Cununia civila la curte

Cununia civila este un moment foarte important, care merita sarbatorit asa cum se cuvine.
Fiind in ultima vreme in mare voga in randul mirilor si a organzatorilor de nunti, petrecerea in curtea casei tale poate fi o alegere foarte inspirata.
Intre atatea locatii in care poti organiza petrecerea de nunta sau cununie civila, curtea casei tale poate fi unul dintre ultimele la care te-ai gandit. In schimb, un astfel de eveniment organizat in curte poate fi o solutie mai ieftina, si, de ce nu, eleganta.

Petrecerea de cununie civila si chiar ceremonia religioasa pot avea loc in curtea casei. Fie ca alegi sa iti organizezi evenimentul in curtea casei tale sau a cuiva care iti pune la dispozitie casa pentru nunta, petrecerea in curte poate fi foarte frumoasa si eleganta.
Intr-adevar, poate te sperie gandul de a face singur rost de cort, mese si scaune, fete de masa, huse, farfurii si tacamuri, ospatari si tot ceea ce iti este necesar pentru o buna derulare a intregului eveniment, dar, tocmai pentru ca sunt foarte multe detalii de care va trebui sa te ocupi, poti apela la o firma organizatoare de evenimente, care sa iti puna la dispozitie toate cele de mai sus.

Iata cateva idei care te vor insira daca doresti sa iti organizezi cununia civila la curte :

descărcare images (1) images (2)

images (3) images (4) images (5)

images (6) images (7) images (8)

images (9)  images (10) images (11)

images (12)images 1fda6e55c09232f6a9ae2bf8135f0cf3 

pretty-outdoor-wedding-table images (13)outdoor-wedding-reception-feature-image-052713

 

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pinterest
EmailEmail
PrintPrint
WP Socializer Aakash Web