marți , 17 iulie 2018

Gheata carbonica pentru nunta

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu si cu totii ne dorim ca ea sa fie desprinsa din basme.

Gheata carbonica pentru Dansul mirilor:
Daca esti viitoare mireasa, iti doresti cu siguranta ca dansul mirilor, momentul care da start-ul evenimentului vostru, momentul cel mai romantic, emotionant, dar si cel mai fotografiat, sa fie unul special.
Ce ai spune atunci daca voi doi ati dansa deasupra norilor? :)
Daca vrei ca acest lucru sa fiu posibil, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la gheata carbonica. Ea iti va asigura un cadru de poveste pentru valsul mirilor , primul vostru dans in calitate de sot si sotie.

nunta-borcea-cu-gheata-carbonica  155-398

fum-dansul-mirilor-o-nunta-superba-fotografi-bucuresti-cromatica-photography-fotograf-irina-groza-robert-trica images

banner_top

 
Gheata carbonica pentru Cocktailuri :
Poate ca ati vazut doar in poze sau la vreo petrecere la care ati fost invitat, acele cocktailuri sau pahare de sampanie asupra carora plutea un fum alb ca si o ceata, si care aratau ca niste potiuni magice. Acest efect se obtine daca introduceti gheata carbonica in bauturi, mai exact in paharele de sampanie si cocktailuri se introduc 1-2 granule de gheata carbonica sau 4-5 granule in carafele de vin. Efectul de fum dureaza aproximativ 3-5 minute, timp in care gheata carbonica se evapora in totalitate din pahare. Bauturile se pot consuma fara nici o problema, deoarece gheata carbonica este 100% alimentara. Vrei o petrecere reusita si sa iti impresionezi invitati? Alege gheata carbonica in bauturi.

gheata-carbonica  162-413 gheata-carbonica (1)

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pinterest
EmailEmail
PrintPrint
WP Socializer Aakash Web