sâmbătă , 23 iunie 2018

Nunta pe malul marii

Daca vrei o nunta marina, visezi la o nunta pe plaja, cu apus de soare, scoici, nisip, pescarusi si valuri, indrazneste sa-ti transformi visul in realitate! Fie ca petrecerea va avea loc intr-un cort pe plaja, fie ca alegi un restaurant cu vedere la mare, ai grija ca interiorul sa fie puternic “ancorat” de exterior.

Ar fi ideal ca invitatiile sa dea un indiciu vizual asupra a ceea ce se va intampla la nunta voastra. Invitatiile de culoarea nisipului sau bleu, cu elemente marine: mesaje in sticla, scoici sau stelute de mare vor pregati viitorii nuntasi pentru evenimentul la care vor fi martori.
Decoratiunile trebuie sa fie foarte sugestive. Tema este una ofertanta, asa ca nu te gandi ca toate elementele de decor trebuie sa fie compuse din scoici, stelute de mare si cochilii. Decorul marin inseamna si multe plante, vaporase, ancore, colaci de salvare, castele de nisip sau lumanari in vase transparente.

Poti organiza si ceremonia religioasa pe malul marii pentru ca astazi, nu mai este iesit din comun ca ceremonia religioasa sa fie oficiata in alta locatie decat biserica. Ar fi frumos ca si cea mai emotionanta parte a nuntii sa fie dominata tot de mare. Nu uita ca cel mai spectaculos moment al zilei este apusul soarelui. Amenajarea locului in care va avea loc ceremonia (scaunele, arcada, covorul) va trebui facute in ziua nuntii, asa ca fii in alerta!

Iata cateva idei care te voi inspira :

Beach_wedding_bridalshower_4 beachwedding2 Beach-Wedding-Favors beach-wedding-inspiration-board fashionable-beach-wedding-inspiration-19

images (1) images (2) images (3)

images (3) images (4) images (5)

images (6) images stylish-Pink-Beach-Wedding-Reception

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pinterest
EmailEmail
PrintPrint
WP Socializer Aakash Web