joi , 19 iulie 2018

Un machiaj perfect pentru ziua cea mare

images (2)

Sezonul nuntilor a inceput si alegerea unui machiaj reuşit care să atragă toate privirile invitaţilor, este unul din aspectele de care miresele se preocupă în mod deosebit.
O mireasa trebuie să afişeze un ten perfect, în care machiajul să accentueze ochii sau buzele. Buzele trebuie evidenţiate cu nuanţe de corai sau roşu. Dacă alegi să accentuezi ochii, poti utiliza culori naturale, pământii. În afară de machiajul nude şi cel romantic, puti opta şi pentru un machiaj smokey eyes pe nuanţe de marouri, negru, mov. Trebuie pus accent şi pe pomeţi, care trebuie foarte bine evidenţiaţi.

Bridal-Wedding-Make-Up

Se recomandă mireselor să opteze pentru un machiaj de zi şi unul de seară. În timpul zilei, pe parcursul cununiilor civile şi religioase, esteticianul recomandă un machiaj natural. Al doilea machiaj, cel de seară, va fi mult mai intens, conturat de nişte gene mai lungi.

3c6c5789-ee8c-40ed-93b5-4e211319f76e  images (5) 86c97dfbedd857de4981165d8aa745e9

Specialiştii în machiaj au recomanda pentru rochia de mireasa simpla un machiaj mai sofisticat, iar dacă rochia este una spectaculoasă, cel mai potrivit machiaj va fi unul cât mai natural. Dacă rochia de mireasă este croită în stil vintage, atunci se va opta pentru un machiaj pastel, natural, pudrat. Rochiile tip prinţesă permit accentuarea machiajului şi folosirea culorilor saturate. La o rochie provocatoare merge un machiaj dramatic al ochilor sau al buzelor, însă niciodată exagerate amândouă, simultan.

images (1) images (3) images (4)

images  Kim-Kardashian-wedding-makeup

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pinterest
EmailEmail
PrintPrint
WP Socializer Aakash Web