sâmbătă , 23 iunie 2018

Alegerea unui fotograf de nunta

Ziua nuntii este cea mai frumoasa zi din viata mirilor, o zi in care au investit multe vise, multa energie pentru a fi totul perfect, o zi plina de emotii. Este ziua care reprezinta cel mai bine ideea de „intreg„ , hotararea si determinarea de a trai langa acelasi om pentru tot restul vietii, este un inceput frumos in care cei doi pornesc pe un drum total nou, ziua in care o relatie frumoasa se transforma  intr-o ….Familie!

Este ziua in care intreaga familie si toti prietenii va sunt aproape, martori ai fericirii voastre, iar dupa ce aceasta zi va trece, va vor ramane amintirea ei frumoasa si….fotografiile.

Tocmai de accea, alegerea unui fotograf este una dintre cele mai importante decizii. El este cel care cu profesionalism si cu talent va imortaliza fiecare emotie a voastra, fiecare zambet si toata fericirea.

Cea mai putin inspirata selectie in ceea ce priveste decizia asupra unui fotograf de nunta potrivit, este cea a compararii tarifelor practicate de catre acestia. Pretul este o simpla cifra, care nu va va furniza informatii cu privire la calitatea fotografiilor si a serviciilor si nici a talentului fotografului de a surprinde momentele cheie din timpul nuntii voastre.

Cel mai bine este ca, impreuna cu perechea voastra, sa stabiliti o intalnire cu fotograful dorit sau cel despre care aveti referinte bune si sa ii cereti sa va puna la dispozitie cat mai multe materiale de prezentare. Veti putea aprecia astfel calitatea fotografiilor si veti putea vedea cum arata un albumele pe care acesta le realizeaza.

Pentru ca totul sa fie perfect si pentru a lua decizia cea mai buna trebuie sa te asiguri ca fotograful ales este unul profesionist, cu recunoastere profesionala si referinte bune de la clienti, ca lucreaza cu aparatura performanta, ca dispune de un aparat foto ca back-up in cazul in care apar situatii neprevazute si solicitati sa vedeti cat mai multe fotografii ( de preferat si albume printate) de la evenimentele anterioare.  Informati-va si cu privire la ora pana la care fotograful este dispus sa isi ofere serviciile, cate poze vor fi realizate si daca exista limita ca si numar. In general un fotograf trebuie sa realizeze suficiente poze, ca , dupa selectie si editare, sa ramana mirilor cel putin 800-1000 de fotografii finale.

Nu va bucurati atunci cand vi se promite un timp record de primire a albumelor si materialelor. In general, un profesionist ofera ca durata medie de primire un interval de 5 pana la 7 saptamani de la data evenimentului.

Alegeti fotograful cu grija si , cel mai important…alegeti acel fotograf care sa realizeze amintirile de care sa va bucurati peste ani!

images (23) images (24) images (25)

images (26) images (27) imagesmm

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pinterest
EmailEmail
PrintPrint
WP Socializer Aakash Web