duminică , 17 iunie 2018

Cupcakes … Idei dulci pentru nunta ta

Traim intr-o lume moderna in care lucrurile se afla intr-o continua schimbare, iar acest lucru se aplica si in cazul traditiilor de nunta. Astfel, multi miri tind sa adopte ipostaze mai indraznete ale torturilor de nunta.

Daca unele cupluri duc personalizarea si individualizarea la cote maxime, alte cupluri bine informate in ceea ce priveste tendintele actuale in materie de torturi de nunta, aleg sa le inlocuiasca cu un tip de prajiturele elegante, simple dar sofisticate, numite cupcakes. Prezenta acestor prajiturele a ajuns un „ must have „ la tot mai multe nunti, iar acest lucru nu este deloc de mirare, dat fiind faptul ca pe langa gustul irezistibil, acestea sunt si foarte placute ochiului, cofetarii intrecandu-se in realizarea unor adevarate opere de arta in miniatura.

Acestea pot fi la fel de elaborate si cu siguranta la fel de gustoare ca si torturile de clasa, fiind pentru acestea un inlocuitor foarte bun. Desi procesul producerii lor este mult mai migalos datorita faptului ca acestea trebuie coapte si decorate fiecare in parte, produsul final va fi unul spectaculos. Ca miri, puteti opta pentru diferite forme si arome, diferite elemente decorative si aceste mici minunatii dulci cu siguranta va vor satisface cerintele.

06-Ideas-para-cupcakes-de-boda-pastelillos-magdalenas-mantecadas-displays-divertidos-toque-personal 972fe70f3a90cfb3cfe4e08c3b8718ec 145817244

bg.tort cupcake_4 DSC_3374

images (1) images (2) images (3)

images IMG_1770 patiserie-nunta

Tort2 tortarome tortul_miresei_modele_cu_cupcakes torturi_de_nunta_cupcakes torturi_prajiturele_de_nunta (1)

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pinterest
EmailEmail
PrintPrint
WP Socializer Aakash Web