sâmbătă , 23 iunie 2018

Make-up pentru o mireasa vintage

Machiajul vintage, adica machiajul anilor `40-`50 te duce cu gandul la eleganta, senzualitate si rafinament, de aceea, acest make-up poate fi purtat cu succes de miresele care isi doresc sa straluceasca in ziua cea mai importanta din viata lor.

 
Make-up-ul anilor ’40-’50 are cateva elemente specifice care il diferentiaza si il fac sa fie cu totul special.
 
Tenul specific unui make-up  vintage este unul lipsit de imperfectiuni, deschis la culoare si mat.De aceea, fondul de ten folosit pentru obtinerea acestuia trebuie sa fie unul cu un grad mare de acoperire, insotit de o pudra translucida, foarte deschisa la culoare, care trebuie aplicata pe intreaga fata.
 
Ochii. Pentru machiajul ochilor este necesara folosirea tusului negru pentru a crea acei “ochi de pisica” dar si de cateva straturi de mascara pentru a pune in evidenta genele. Fardul de ochi este folosit mai mult cu scopul de a contura pleopa astfel incat trebuie aplicat un fard in tonuri de maro pe pliul ochilor  si un fard deschis/iluminator sub spranceana si in coltul interior al ochilor,iar sprancenele trebuie sa fie conturate si putin arcuite.
Buzele. Machiajul vintage este completat de senzualele buze rosii. Retine faptul ca pentru fiecare tip de ten exista o nuanta de rosu potrivita. Astfel pentru un ten foarte deschis/ portelan sunt recomandate tonurile mai reci de rosu precum cherry red, candy apple red iar pentru un ten masliniu tonurile mai calde precum fire engine red.
1f2dab630c53d9b070bfaa0cb4cda3fd images (16) images (17)
images (18)images (19) images (20)
images

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pinterest
EmailEmail
PrintPrint
WP Socializer Aakash Web