sâmbătă , 23 iunie 2018

Marturii de nunta … Eco!

Marturiile de nunta reprezinta un mod simplu si elegant de a multumi familiei si prietenilor, un semn de recunostinta si o amintire pentru cei care v-au stat alaturi in ziua cea mare a nuntii voastre.

Traditia este veche si s-a schimbat mult de-a lungul anilor, de la bomboniere de dimensiuni mici, din cristal, portelan sau metale pretioase continand cuburi de zahar, pana astazi cand marturiile de nunta pot fi practic orice obiect. Importanta a ramas semnificatia acestor obiecte si ce anume simbolizeaza pentru noua familie sau pentru evenimentul respectiv.

Idea de a oferi plante ca marturii de nunta nu este neparat una noua, insa ramane originala prin posibilitatile nelimitate de a personaliza modul in care alegem plantele, le ambalam, le incadram in decor si bineinteles le daruim celor dragi. Invitatii le pot planta in gradina sau intr-un ghiveci. Pana la urma cate marturii prind viata, ca acestea?

Poti alege ca si marturii eco nu numai plante, ci si saculeti cu seminte, cunoscutele batoane de scortisoara , fructe,  pietre inscriptionate cu diverse mesaje haioase care va reprezinta, sau clasicele borcanase cu miere sau dulceata.

Marturiile Eco sunt de efect, originale, elegante si pastreaza „vie„ pentru toti invitatii amintirea nuntii voastre! :)

207306389068235266_b2uLOln3_c casamento-lembranças-lembrancinha-ecologicas Cutiuta-din-nuci 49183_2_1379498032 il_fullxfull.241712795 images (1) images (2) images (4)Marturie-nunta-scrtisoara-personalizata

images marturii_eco plante-marturii-nunta plant-wedding-favor-e1348177455838 Succulent-Wedding-Favors

suport-card-nume-copacel-22011gn-1

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pinterest
EmailEmail
PrintPrint
WP Socializer Aakash Web