joi , 19 iulie 2018

Nunta rustica

Conform Ultimelor tentinde in decorurile de nunta, tot ceea ce este „rustic„ este la mare cautare in acest an. De alfel, o nunta rustica poate fi si foarte frumos de organizat pentru ca ai la indemana foarte multe elemente decorative pe care le poti integra usor in toate elementele care iti compun nunta, de la locatia aleasa,pana la aranjamentele florale ori invitatiile de nunta.

Daca iti doresti o astfel de nunta te sfatuim sa te indrepti spre o locatie rustica, din lemn, o crama sau un han, care sa poata fi amenajat si decorat usor cu obiecte specifice acestei teme sau catre un cort pentru evenimente care iti va da libertatea de a te simti cat mai aproape de natura.

Pentru o atmosfera rustica, alege nuante crude de galben si verde, iar ca mici accente, poti opta chiar si pentru rosu evidentiat in aranjamente florale sau servetele decorative. Insa, culorile de galben pal, portocaliu pastel pana la maro le regasim ca si culori de baza in spice de grau, dovleci sau flori, mese si scaune, caruta ori buturugi pe care sa plasezi aranjamente florale.

Pentru decorarea meselor poti alege buchetele de rozmarin, busuioc verde si spice de grau, de asemenea,de mare efect, poate fi si pozitionarea pe masa a unor lumanari sau lampi.

5decor-rustic-pentru-nunta-erinheartscourt 10-idei-originale-pentru-o-nunta-rustica-in-vara-lui-2012-19 2012-08-05_001 Cosmin-Cristina-Lightway-Photography-Ovidiu-Mocan-fotograf-cluj-o-nunta-superba-rustica-in-padure-detalii-panza-de-sac-lemn-muschi-13  Decor-nunta-in-natura-300x300 images (1) images (2) images (3) images  IMG_1249-vert

 

nunta-rustica-inspiratie2 Nunta-rustică-1 Nunta-rustică-1 Nunta-traditionala-rustica-0 Nunta-traditionala-rustica-28

Rustic_Etsy watercans_white_flower_sarahyates-aranjamente-florale-in-stropitori-o-nunta-superba-alternative-pentru-vaze

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pinterest
EmailEmail
PrintPrint
WP Socializer Aakash Web