sâmbătă , 23 iunie 2018

Sfaturi in alegerea tinutei de mire

Tinuta de mire si accesoriile acestuia alese pentru ziua nuntii, sunt la fel de importante ca si rochia de mireasa. Desi am fi tentati sa spunem ca alegerea costumului, a pantofilor si a accesoriilor de mire sunt o sarcina mult mai usoara decat alegerea rochiei de mireasa, ei bine…lucrurile nu stau deloc asa!

Tinuta mirelui trebuie aleasa cu mare atentie si trebuie sa tineti cont ca, si in ceea ce priveste tinuta mirelui, la fel ca in cazul miresei, nunta este cel mai important eveniment din viata sa si trebuie sa se imbrace ca atare.

Nu foarte multi barbati sunt in tema cu ultimul trend in materie de moda masculina de ocazie, de aceea, Internetul este de mare ajutor la acest capitol, pentru a va putea inspira in alegerea unei tinute si a accesoriilor potrivite. De asemenea, puteti sa va inspirati si sa aflati ce se poarta din revistele de specialitate, care recomanda si magazinele de unde va puteti achizitiona tinuta perfecta, sau puteti vizita targurile de nunti, unde designerii se intrec in oferte.

Trebuie sa tineti cont si de buget. Ce este ieftin, arata ieftin, iar ceea ce este foarte scump nu este neaparat de fiecare data elegant sau nu este obligatoriu sa vina si bine. Alegeti un costum de calitate, accesorii de bun gust si o camasa impecabila, care, chiar daca nu poarta numele unui designer celebru, va vin, in schimb, ca si turnate!

In functie de stilul si tematica nuntii , dar si in functie de costumul pe care il va purta, mirele poate alege ce sa poarte la gat, de la papion, cravata sau lavaliera, iar atunci cand vine vorba despre alegerea pantofilor, nu uitati ca cel mai important aspect de care trebuie sa tineti cont in afara de frumusetea acestora este confortul.

10-sfaturi-indispensabile-in-tinuta-corecta-a-unui-mire-7 descărcare images (1)

images mire

suits-indochino tinuta-ceremonie trends_miri2

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pinterest
EmailEmail
PrintPrint
WP Socializer Aakash Web